Tiputurnauksen voittajat mallia 2015: FC BajaMajawat

 

Kotkassa pelattiin jälleen kerran perinteiseen tapaan pitkäperjantaina Tiputurnaus. Tiputurnaus on salibandyturnaus jota on pelattu jo vuodesta 1999. Ottelut pelattiin perinteiseen tapaan Karhulan liikuntahallilla.

Turnaukseen lähettiin siitä tilanteesta että turnauksen viisi kertaa voittanut Chiefs oli jättänyt Tiputurnauksen ja suurin ennakkosuosikki oli juuri edellisvuonna Chiefsin finaalissa kaatanut FC BajaMajawat. Ennakkosuosikki aloitti vahvasti turnauksen kaatamalla ensimmäisess ottelussaan LKn joka koostui Crackersin naispelaajista. Ottelussa BajaMajawat ei löysäillyt ollenkaan vaan latoi taululle numerot 15-0.

Voittajajoukkueen paras pelaaja Matti Virtanen laittaa lötön pussiin rankkarista turnauksen finaalissa Sinappikonetta vastaan.

 

Päivän mittaan ei uhkaajia löytynyt ennen kuin finaalissa, kun vastaan asettui Sinappikone. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä ja Sinappikone oli hetken aikaa jopa johdossa. Mutta kuitenkin BajaMajavien turnauksen paras pelaaja numero 80 Matti Virtanen takoi maaleja ja vei BajaMajawat kolmanteen peräkkäiseen Tiputurnausvoittoon.

Alla voittajajoukkueen kapteenin Mikko Horton kommentit turnauksesta:

horto

Ensi vuonna uudestaan taas Tiputurnaus perinteiseen tapaan pitkäperjantaina. Kuvia ja infoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.tiputurnaus.fi