Fulsal-liigan runkosarjan loppuhuipennus nähdään viikonloppuna, kun Golden Futsal team pelaa viimeiset kotiottelunsa. Launtaina Espoon Opinmäen hornankattilaan saapuu pudotuspelipaikkaa tavoitteleva Tervarit Oulusta ja sunnuntaina FC Kemi.

Taistelu pudotuspelipaikoista huipentuu runkosarjan viimeisille kierroksille. Sarjassa neljäntenä oleva GFT taistelee tiukasti pudotuspelien kotiedusta, kun runkosarjaa on jäljellä kolme ottelua. Sarjakolmonen Sievi on karannut seitsemän pisteen päähän ja selän takana hengittää KaDy Jyväskylästä vain pisteen päässä Espoolaisista.

GFT on pelannut tämän vuoden puolella yhdeksän ottelua voittaen niistä viisi. Yksi tappioista on tullut voittomaalikisassa. Edellisessä kamppailussa pisteet jäivät Akaalle, kun Leijona Futsal korjasi potin lukemin 6-4.

Lauantaina Opinmäkeen saapuu kolmen ottelun tappioputkessa tuskaileva Tervarit Oulusta. Tervarit ovat sarjassa yhdeksäntenä tasapistein viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävän PP-70:n kanssa.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa GFT haki pisteet Oulusta lukemin 3-9. Pahiten pohjoisen poikia pyörittivät tehot 2+3 kerännyt Panu Autio sekä hattutempun paukuttanut Jarkko Reinikka.

Sunnuntaina taistelu arvokkaista pisteistä jatkuu, kun GFT:n saa vieraita Kemistä. Sarjassa seitsemäntenä olevalla FC Kemillä on allaan kaksi tappiota. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Pisteet jäivät Kemiin lukemin 2-1.

La 12.3 Klo 14:

GFT – Tervarit

Su 13.3. Klo 14

GFT – FC Kemi

Ottelut pelataan Opinmäen liikuntahallissa.

Teksti: Jukka Kanninen