Hokin menneestä kaudesta ei kauheasti positiivista kerrottavaa jää. Joukkue jäi Mestiksen viimeiseksi ja selkeällä erolla seuraavaan. He lopettivat kauden peräti 12 ottelun mittaiseen tappio putkeen.
Hokin paras pistemies tällä kaudella oli Jarkko Harjula tehoin 24+29=53, joilla sijoittui koko sarjan pistepörssin kolmanneksi. Hän olikin harvoja onnistujia joukkueessa. Tulokas päävalmentajalle Jarkko Heikkiselle debyyttikausi valmentajana oli erittäin vaikea. Onkin mielenkiintoista seurata kuka tulevan kauden valmentajaksi palkattiin, vai jatketaanko Heikkisellä.
Hokki pelasi Mestiksessä aikaisemmin hyvin ollen mm. finaalissa häviten Jukureille vuonna 2016. Onkin hyvä asia että Hokki jatkaa Mestiksessä, koronan peruttua karsinnat. Tuloksen pitää olla parempaa ja uskon että niin se onkin. Tulevalle kaudelle on kiinnitetty ainoastaan 3 pelaajaa nyky joukkueesta joten toimistolla hommia riittää. Jos jotain positiivista nykyisestä tilanteesta otetaan huomioon, on se ettei Hokin tarvitse karsia Kiekko-Espoota vastaan sarjapaikasta.