Sisaryhtiön maanantailähetyksessä kuultiin monista eri tavoista tehdä hyvää. Kuuntele podcastit parhaista paloista täältä.

pisara_nostoon
Kuva Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

 

Katariina Kauppi ja Katriina Raine kävivät yhdessä luovuttamassa verta Kivihaan Veripalvelu-pisteessä. Ensikertalaisena Katariinaa jännitti hieman, mutta voitti kuitenkin urheasti pelkonsa tehdäkseen hyvää. Veri Special -jutussa asiantuntijaäänenä kuullaan Veripalvelun lääkäri Johanna Castren.

Veri_Special_Juttu_mp3

Haluatko sinä ryhtyä verenluovuttajaksi? Tee ”Sovinko luovuttajaksi” -testi  tästä. Lisää tietoa Veripalvelusta, verenluovutuksesta ja mm. kantasolurekisteristä sivuilla veripalvelu.fi.

MikkoKoikkalainen
Kuva Joonas Vallius

 

Vieraanamme lähetyksessä oli myös urheilujournalisti ja amerikkalaisen jalkapallon ystävä Mikko Koikkalainen. Mikko kertoi työstään vapaaehtoisena lajivalmentajana.

koikkalainen_sisar_wav

 Jos itse haluat liittyä Roostersin vapaaehtoisporukkaan, löydät yhteystietoja tästä. Jos Roosters ei ole sinun joukkueesi, mutta jokin toinen amerikkalaisen jalkapallon seura houkuttelisi, löydät Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon liiton kaikki jäsenseurat tästä. Mikko Koikkalaisen kolumnin Hyväntekeväisyyttä rakkaudesta lajiin voit lukea tästä.

Lopuksi lähetyksessämme vieraili lähes täydellinen hyväntekijä Katri. Jos kaipaat Katrin vinkkejä parempiin tekoihin, voit kuunnella ne tästä:

Katri_hyväntekijä_mp3