turkulogoFc Inter sijoittui viime kaudella sille kovin tutulle sijalle 4. Turkulaiset ovat pitkään kuuluneet Veikkausliigan ns. ylempään keskikastiin.

Talvella Inter ei ole ollut kovin aktiivinen siirtomarkkinoilla. Vaihtuvuuden vähäisyys on toisaalta Interin vahvuus, mutta toisaalta myös heikkous. Puolustuksessa on vanhojen tuttujen naamojen lisäksi yksi mielenkiintoinen uusi nimi. Viime kauden parhaita puolustajia ollut Friday Faith Obilor. Nappulat naulaan laittavan Magnus Bahnen tilalle Hankitun Henrik Moisanderin, ja toppari Obilorin johdolla Interin alakerta on kunnossa.

Hyökkäys ja keskikenttä Interillä on myös tasainen. Keskikentältä lähti lupaava Kaan kairinen ja Vahvasti pelannut Vincent Onovo. Tätä aukkoa ei Inter ole pystynyt täyttämään. Interin selvät heikkoudet tulevat olemaan keskikentällä ja hyökkäyksessä. Viime kaudellakin tuskaa tuottanut maalinteko ei tule helpottamaan tulevana kesänä.

Sijoitus 8.

Seuraa heitä:

Friday Faith Obilor

Veikkausliigan viime kauden paras toppari on todella kova peräpään lakaisija. Puolustaminen on jämäkkää ja on varma pääpelissä, sekä katkoissaan. Interin vahvan puolustuksen tärkein palanen.

 

 

 

 

Henri Lehtonen              

Laitapakki, joka pystyy pelaamaan myös laitalinkkinä. tehnyt parhaalla kaudellaan 15 maalia Interin riveissä. Kokenut joukkueen kapteeni ja pakkina pelatessaan yksi Interin pelin kulmakivistä.

 

 

 

 

Tulleet pelaajat:

Benjamin Källman, EIF

Faith Friday Obilor, RoPS

Pape Habib Sow, Rio Ave (Portugali)

Henrik Moisander, FC Lahti

Lähteneet pelaajat:

Magnus Bahne, Lopettaa

Vincent Onovo, HJK

Juuso Hämäläinen, RoPS

Eric Matoukou, Pafos FC

Kaan Kairinen, FC Midtjylland

 

Teksti: Mikko Kärkäs

Kuvat: Veikkausliiga, Teemu Kvist