Edellisillä kausilla haastajan asemassa ollut SJK ei tule enää kenellekään yllätyksenä. Hallitsevalle mestarille tämä onkin uusi tilanne. Joukkueelta odotetaan myös pääsyä kolmannelle karsintakierrokselle Mestarien liigassa.

Akseli Pelvaksen menetys varmasti kirpaisee. Nyt maaleja odotetaan etenkin Roope Riskiltä. Hongasta tuttu Abdoulaye Meite tuo pakistoon kokemusta ja tekee koko puolustuslinjasta paremman pelaamisellaan.

SJK tulee pelaamaan viime vuosia enemmän pallonhallintaa, mutta on silti edelleen vaarallinen myös vastahyökkäyksissä. Alexei Eremenko jr. tulee olemaan tärkeässä roolissa syvälle vetäytyviä puolustuksia vastaan. Puolustus on edelleen sarjan eliittiä.

Joukkueen sijoitus 2.

Seuraa heitä:

Alexei Eremenko jr.

FF Jarosta saapunut entinen Suomen maajoukkuepelaaja. Odotetaan tuovan lisäarvoa hyökkäykseen ja oivaltavia syöttöjä millä murtaa tiiviit puolustukset. Talvella Losan kuntoa on kritisoitu, mutta näyttänyt olevan kevyellä jalalla liikkeellä heti alkukaudesta. SJK:n hyökkäyksen kruununjalokivi ja tärkein pelaaja.

Roope Riski

Ensi kaudella Veikkausliigan parhaimpia maalintekijöitä. Nopea hyökkääjä ja vaarallinen viimeistelijä, joka pystyy pelaamaan myös laidalla. SJK:n ykköshyökkääjä, jolta voi odottaa yli 15 maalin kautta.

Tulleet pelaajat:

Aleksis Lehtonen, JJK

Jarkko Hurme, Odds BK (Norja)

Tapio Heikkilä, HJK

Youness Rahimi, HIFK

Abdoulaye Meite, Ross County FC (Skotlanti)

Tarmo Kink, FC Levadia (Viro)

Alexei Eremenko jr., FF Jaro

Roope Riski, FK Haugesund (laina muuttui pysyväksi siirroksi)

Matej Hradecky, TPS

El-Hadji Gana Kane, CD Ferriolense (Espanja)

Lähteneet pelaajat:

Juho Lähde, VPS

Marco Matrone, Ilves

Pavle Milosavljevic, Ilves

Zelko Savic, PS Kemi

Akseli Pelvas, Falkenbergs FF (Ruotsi)

Bahrudin Atajic, FK Zalgiris (Liettua)

Cedric Gogoua, Partizan Belgrad (Serbia)

Tapio Heikkilä, IK Start (Norja)