Chicago Bulls lähti kauteen 2017-2018 ”rebuilding” joukkueena, se oli kaikille tiedossa. Bullsin kausi on alkanut vaisusti. Joukkue on voittanut 26 ottelustaan vain kahdeksan. Voisi sanoa että vaikka Bullsin kausi on ollut tähän asti surkea, niin Lauri Markkanen on ainoa valo tunnelissa.

Markkanen on aloittanut kautensa aivan maagisesti ja on varmasti vahvoilla esimerkiksi vuoden tulokasta valittaessa. Markkasen pistekeskiarvo otteluissa on 14,7 ja levypalloissa 8,1.

Suomalainen ei ole pelkästään loistanut NBA:ssa, mutta myös ennen kuin kausi edes alkoi, Markkanen häikäisi koripallon EM-kisoissa. Hän oli iso syy miksi Suomi pääsi puolivälieriin. Toivotaan, että hän pysyy terveenä, sillä hänellä on ollut aika ajoin selkävaivoja. Bullsilta ei voi tällä kaudella odottaa pudotuspelipaikkaa, mutta ehkä ensi kaudella mahdollisesti voi, sillä he tulevat todennäköisesti saamaan jälleen kerran alhaisen varauksen draftissa. vahvistuksen.

Mitä mieltä joukkuekaverit ja valmentajat ovat Markkasesta?

Markkanen on kerännyt jo lyhyessä ajassa paljon kehuja NBA:ssa ja muun muassa Lebron James on kehunut tulokkaan heittotaitoja. Suomalainen on saanut positiivista palautetta myös kotimaiselta koripalloväeltä.

– Laurilla on kova työmoraali ja hän ei ole itsekäs pelaaja. Hän voisi välillä olla enemmän itsekäs kylläkin”, suomalaisiin koripallolegendoihin lukeutuva Hanno Möttölä totesi Blog a Bull -sivustolle.

Ja vielä…

Kun Chicago on saanut uudelleenrakentamisen valmiiksi, heistä tulee jälleen kerran todellinen uhka NBA:ssa.

Miku Rosenbröijer

Lähteet:

1) NBA.com 

2) Blogabull.com

3) Hoopshabit.com

Kuva: Evita Olenius