Espanjan jalkapalloliigassa La Liigassa nähdään keskiviikko-iltana iso ottelu.

Suomen aikaa kello 20.30 alkavassa ottelussa Barcelona isännöi sarjanelosta Sevillaa. Barcelona taistelee vielä liigamestaruudesta Real Madridin kanssa, ja Sevilla puolestaan taistelee Atleticon kanssa suorasta Mestarien liigan paikasta.

Barcelona on sarjassa toisena 66 pisteellä. Barcelona on kaksi pistettä Real Madridin perässä, mutta on myös pelannut ottelun enemmän. Pisteet olisivat Barcelonalle äärinmäisen tärkeät mestaruustaistelun kannalta. Vaikka Barcelona onkin tällä hetkellä madridilaisten perässä, ei se ole luovuttanut mestaruuden suhteen. Real Madrid pelaa lauantaina paikalliskamppailun Atletico Madridia vastaan. Real Madrid ei missään nimessä tule pääsemään helpolla, ja on jopa todennäköistä että he menettävät pisteitä. Tämän lisäksi Barcelona ja Real Madrid kohtaavat vielä 23.4 El Clásicossa.

Barcelona on tämän vuoden puolella pelannut 21 ottelua, joista se on hävinnyt kolme. Ensimmäinen tappio tuli Athletic Bilbaolle heti vuoden alussa. Toinen tappio oli Mestarien liigan ensimmäisessä osaottelussa tullut 4-0 murskatappio, josta se tosin nousi uskomattomalla tavalla vielä jatkoon. Viimeisin tappio on reilun kolmen viikon takaa La Corunalle sarjapelissä lukemin 1-2. Kahdessa edellisessä ottelussa kovavireinen Barcelona on tehnyt yhteensä kahdeksan maalia.

Alkukauden erinomaisesti pelannut Sevilla on ollut viime aikoina melkoisissa vaikeuksissa. Sevilla ei ole voittanut neljästä edellisestä liigapelistä yhtäkään. Joukkue pelasi viimeisimpänä 1-1 tasapelin Gijonin kanssa. Ennen tätä joukkue pelasi 1-1 tasapelit sarjanousijoita Leganesia sekä Alavesia vastaan. 3-1 tappio tuli Atletico Madridia vastaan.

Sevillan puolustus tulee olemaan tänään todella kovilla nopean Barcelonan hyökkäyksen kanssa. Viime aikoina erinomaisessa vireessä olevat Luis Suárez, Lionel Messi sekä Neymar ovat vaikeita pideltäviä huippujoukkueillekkin. Messi on La liigassa viimeistellyt 25 maalia ja seitsemän maalisyöttöä, Suarez puolestaan 23 maalia ja 10 maalisyöttöä. Sevillan toivo elää tiiviissä puolustuksessa sekä nopeissa vastahyökkäyksissä. Sevillan paras maalintekijä La liigassa on ollut 9 maalia ja kaksi maalisyöttöä antanut Wissam Ben Yedder.