Molempien joukkueiden viimeisimmät otteet ovat olleet niille  kuuluvalla tasolla. Miten poissaolot vaikuttavat otteluiden kulkuun?

Los Blancos, kurittaako Mohamed Salah?

 

Real Madrid on viimeisistä viidestä ottelusta voittanut neljä ja pelannut yhden tasapelin. Kuitenkin suuren ottelun alla pelaavasta kokoonpanosta puuttuvat Sergio Ramos, Dani Carvajal ja Eden Hazard. Tämä viimeiseksi nimetty belgialainen supertähti siirtyi Espanjaan 150 miljoonan euron siirtosummalla. Kuitenkaan niitä toivottuja maaleja on  nähty kahteen kauteen ainoastaan kolme, vaikka otteluita on pelattuna jo kaksikymmentäviisi. Loukkaantumiset ovat vaivanneet Hazardia, kuin rutto. Aikaisemmin historiassa Real Madridin ja Liverpoolin kohtaamisessa Los Blancosin puolustaja Sergio Ramos taklasi Liverpool-laituri Mohamed Salahin murtaen egyptiläisltä solisluun. Nyt espanjalainen ei ole pelikunnossa. Vapautuuko Salah ja kantaa joukkueensa ottelun voittoon?

 

The Reds, värjäytyykö taivas punaiseksi?

Liverpool on joutunut pelaamaan ilman joukkueen tärkeintä topparia, Virgil van Dijkia, jo 225 päivää. Tulokset ovat selkeästi huonontuneet verrattaessa viime kauteen. Viime kaudella joukkue voitti Premier Liigan mestaruuden, tällä kaudella sijoitus on seitsemäs. Real Madrid sen sijaan on La Ligassa sijalla kolme ja yhä mukana mestaruustaistelussa. LIverpoolilla sairastuvalla on huomattavasti enemmän pelaajia, kuin Real Madridilla. Muun muassa puolustajat Joe Gomez ja Joel Matip, hyökkääjä Divock Origi ja keskikenttä, sekä joukkueen kapteeni Jordan Henderson. Kuinka suuri vaikutus puolustuksen puitteissa on ottelun lopputulokseen. Joukkueen hyökkäys on kuitenkin maailmanluokkaa. Palauttaako punaiset kunnian takaisin Liverpooliin?

 

Ilmari Savolainen

20urh.ilmari.savolainen@heoedu.fi