Salibandyliigassa tällä kaudella LASB:ia edustanut Mikael Järvi liittyy maajoukkueen valmennukseen.

Kymmenkertainen Suomen mestari ja kaksinkertainen maailmanmestari Mikael Järvi liittyy Suomen salibandymaajoukkueen valmennukseen. Kuluvalla kaudella Lammin Salibandya edustanut Järvi on valmennuksen mukana toistaiseksi. Järvi parantelee tällä hetkellä polvivammaa. Mies pelasi kauden aikana 18 ottelua salibandyliigassa, ennen kuin polvivamma katkaisi kauden.

Järvi on maajoukkueen valmennuksessa mukana toistaiseksi, koska mies saattaa vielä palata pelaajana kentille, jos polvi parantuu pelikuntoon.

Kokenut Järvi on pelannut salibandyliigaa 516 runkosarjaottelua, joissa on kerännyt tehopisteet 357+373. Kymmenen Suomen mestaruuden lisäksi palkintokaapista löytyy neljä hopeaa ja kolme pronssia. Maajoukkueessa mies on esiintynyt 95 ottelun verran, joissa on kasannut tehot 62+41. Maailmanmestaruuksien lisäksi Järveltä löytyy neljä MM-hopeaa sekä yksi pronssinen mitali.

Järvi tuo maajoukkueen valmennukseen kokeneen ja menestyneen pelaajan näkökulmaa.

Suomi pelaa ensimmäiset maaottelut uuden valmennuksen alaisuudessa huhtikuussa Euro Floorball Tour -turnauksessa Turussa. Neljän maan turnauksessa Suomi kohtaa Ruotsin, Tshekin sekä Sveitsin.

Turnaus pelataan 27-29.4 Turun Marli Areenalla.

Lähde: Floorball.fi

Kuva: Anni Sulonen