Mikä Trombit? 2014

HEO Median opiskelijoiden kevään päättötyö Trombit käynnistyy maanantaina 9.3.2014. Opiskelijat tuottavat viiden viikon ajan journalistista sisältöä osoitteeseen www.trombit.net ja paikallisradioon 93,6 MHz.

FB_Twitter taustakuva

Tämän vuoden teema on body&mind -hyvinvointi, jota lähestytään ruoan, ihmissuhteiden, kehollisuuden, liikunnan ja urheilun kautta. Trombit tuottaa uutisia, haastatteluja, kolumneja, henkilökuvia, suoria otteluselostuksia, videoita, valokuvia ja kuvareportaaseja, toimitettuja radio-ohjelmia ja lähetysvirtaa.

Paikallisradio Trombit FM kuuluu pääkaupunkiseudulla taajuudella 93,6 MHz. Lähetys on kuultavissa myös Trombitin sivustolta. Trombitiin osallistuu 40 HEO Median opiskelijaa. Tuotannosta vastaavat urheilujournalismin, radio- ja tv-journalismin, kuvajournalismin sekä graafisen suunnittelun opiskelijat.

HEO Media on viestinnän opetukseen erikoistunut kansanopisto Helsingin Kalliossa. Lisätietoja opistosta www.heo.fi .

Facebook: Trombit Heo

Twitter: @RadioTrombit

Instagram: @radiotrombit

Lisätietoja:

Raimo Ahonen, Trombitin päätoimittaja

Vastaava opettaja, HEO Media

raimo.ahonen@heo.fi

 

Køb Cialis på nettet https://tntark.dk/viase.html https://tntark.dk/ciafi.html http://www.konepajasurvonen.fi/tmp/viase.html http://www.putkirakentajat.fi/js/viano.html http://smedehytten.dk/kamagdk.html http://www.jaamarssi.fi/ciase.html http://www.eepinen.fi/ciano.html