Tässä varausennusteeni kolmas osa. Mukana ensimmäiset pudotuspelijoukkueet. Toisen osan voit lukea tästä

 1. Washington Redskins

Kausi 2016-17: 8-7-1

Suurimmat tarpeet: ILB, S, RB

 • Toissakaudella pudotuspeleihin asti edenneen Redskinsin suurimpia huolenaiheita ovat hyvien tukimiesten puute. Myös hyvälle takamiehelle olisi tarvetta. Hyvän tulokaskauden pelanneen Rob Kellyn rinnalle olisi fiksua hankkia toinen keskushyökkääjä.

Varaus: Jabrill Peppers, 185 cm, 93 kg, Michigan , LB

Koko varaustilaisuuden monipuolisin pelaaja pystyy pelaamaan takamiehenä, että tukimiehenä. Tämänlainen monipuolisuus on harvinaista nyky NFL:ssä ja olisi mielenkiintoinen varaus Redskinsiltä. Peppersin monipuolisuus voi olla juuri Redskinsin pelikirjaan sopiva vahvistus.

 1. Tennessee Titans

Kausi 2016-17: 9-7

Suurimmat tarpeet: CB, WR, ILB

 • Jos Tennessee käyttää viidennen varausvuoronsa kulmapuolustaja Marshon Lattimooreen olisi ikääntyvän sisemmän laitahyökkääjän Delanie Walkerin seuraksi nuoren tulokkaan varaaminen fiksua. Myös tukimiehen varaaminen olisi puolustuksen aukkojen paikkaamiseen hyvä veto.

Varaus: David Njoku, 193 cm, 112 kg, Miami, TE

Atleettista sisempää laitahyökkääjää etsivälle joukkueelle Njoku on täydellinen varaus. Njoku on pelannut myös laitahyökkääjän paikalla highschoolissa, joka lisää mahdollisuuden käyttää häntä myös syvän heittopelin uhakana. Elementissään maalialueella ulottuvuutensa ja vertikaalisuutensa takia (Nuorempana USA:n mestari korkeushypyssä). Njoku toisi uusia mahdollisuuksia Tennesseen nuorelle pelinrakentajalle Marcus Mariotalle.

 1. Tampa Bay Buccaneers

Kausi 2016-17: 9-7

Suurimmat tarpeet: DL, S, RB

 • Hyvän kauden pelanneen Buccaneersin isoin kompastuskivi oli puolustus. Puolustuksen linjan aukkojen tukkimiseen hankittiin vapaiden pelaajien markkinoilta entinen New York Giantsin puolustuksen linjamies Robert Ayers jr. Hän tuskin tulee olemaan pitkäaikainen ratkaisu, joten puolustuksen linjan vahvistaminen piätisi olla pritoriteetti.

Varaus: Haason Reddick, 185 cm, 108 kg, Temple, DL

High schoolissa keskushyökkäjän ja takamiehen pelipaikkoja pelannut Reddick on ultra-atleettinen puolustuksen linjamies. Häntä voisi peluuttaa monilla eri pelipaikoilla aikaisemman kokemuksensa takia. Olisi mielenkiintoista nähdä hänet kentällä takamiehenä.

 1. Denver Broncos

Kausi 2016-17: 9-7

Suurimmat tarpeet: OL, ILB DE

 • Broncosin kausi ei ollut huono, mutta todella kovatasoisessa AFC läntisessä divisioonassa ei ollut Broncosilla mitään asiaa pudotuspeleihin. Toissakauden mestari löysi uransa lopettaneelle Peyton Manningille korvaajan Trevor Siemianin muodossa. Siemian sai kuitenkin viime kaudella tehdä ylitöitä huonon hyökkäyksen linjan takia. Hyökkäyksen linjan vahvistaminen tulisi olla prioriteetti Broncosille.

Varaus: Forrest Lamp, 193 cm, 140 kg, Western Kentucky, OL

Hauskanniminen hyökkäyksen linjamies oli koko college uransa maan eliittiä. Lamp tuo myös yllättävää atleettisuutta, josta hyvänä näyttönä Boca Rayton-Bowlissa tehty touchdown. On hyvin harvinaista, että hyökkäyksen linjamiestä käytetään muuhun, kuin pelinrakentajan suojelemiseen tai juoksutilan avaamiseen. Tuo varmuutta heikohkoon hyökkäyksen linjaan.

Playoff-joukkueet

 1. Detroit Lions

Kausi 2016-17: 9-7

Suurimmat tarpeet: Pass rusher, LB, WR

 • Huikean alkukauden pelannut Lions hävisi runkosarjan kolme viimeistä ottelua, ja putosi ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleistä. Detroitin puolustus suli kriittisillä hetkellä ja puolustuksen vahvistaminen tulee olemaan Detroitin suurin tavoite. Erityisesti puolustuksen linjan vahvistaminen olisi tärkeää, jos Detroit mielii ensikaudella pudotuspeleihin.

Varaus: Caleb Brantley, 188 cm, 135 kg, Florida, DL

Itsevarma Brantley sanoi ennen viimeistä collegekauttaa olenvansa ‘’koko maan paras puolustuksen lijamies.’’ NFL valmentajat tunnetusti pitävät pelaajista, joilla on kova itseluottamus. Brantley olisi varmasti hyvä vahvistus Detroitin repaleiseen puolustuksen linjaan konkari Haloti Ngatan seuraksi.

 1. Miami Dolphins

Kausi 2016-17: 10-6

Suurimmat tarpeet: LB, OL, CB

 • Dolphinsin 10-6 kausi näyttää paperilla hyvältä, mutta totuus on se, että Dolphinsin kauden 2016-17 ottelut olivat suurimmilta osin heikkoja joukkueita vastaan. Lähtö pudotuspeleistä tulikin heti ensimmäisellä kierroksella Pittsbugh Steelersiä vastaan. Ironista, että Dophinsin kovin hankinta vapailta markkinoilta olikin juuri Steelersin entinen tukimies Lawrence Timmons. Puolustuksen aukkoja on pakko paikata isolla kädellä tämän vuoden varaustilaisuudessa, jos delfiinit mielivät ensi kaudella pudotuspeleihin.

Varaus: Marlon Humphrey, 183 cm, 89 kg, Alabama, CB

Entinen aitajuoksija tuo nopeutta Dolphinsin takakentälle. Humphreyn palkintokaapista löytyykin alle 18-vuotiaiden hopeamitali aitajuoksusta vuoden 2013 maailmanmestaruuskisoista. Humphrey on hyvä tulevaisuuden korvaaja ikääntyvälle Byron Maxwellille.

 1. New York Giants

Kausi 2016-17: 11-5

Suurimmat tarpeet: OL, MLB, QB

 • Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella pudonnut Giants etsii varmasti pelinrakentaja Eli Manningille tulevaisuuden korvaajaa. Myös pahasti vuotavan hyökkäyksen linjan vasemmalle laidalle tarvittaisiin tulppaa. Nopean tukimiehen hankinta pitäisi olla myös tärkeysjärjestyksessä korkealla. Giants täydensi laitahyökkäjäkaartiaan hankkimalla vapailta markkinoilta Brandon Marshallin.

Varaus: Cam Robinson, 198 cm, 146 kg, Alabama , OL

Robinson olisi täydellinen varaus Giantsilta. Hän paikkaisi joukkueen suurimman kompastuskiven ja antasi varmuutta Eli Mannigille. Robinsonin vaaraajan pitää kuitenkin olla tietoinen hänen menneisyydestään. Hänet pidätettiin kannabiksen ja varastetun käsiaseen halluspidosta college aikoinaan.

 1. Oakland Raiders

Kausi 2016-17: 12-4

Suurimmat tarpeet: MLB, DL, CB

 • Raidersin huikea kausi romuttui ennenaikojaan, kun ykköspelinrakentaja Derek Carr loukkaantui kaksi viikkoa ennen pudotuspelien alkua. Pudotuspeleihin Raider joutui lähtemään kolmospelinrakentajan Connor Cookin johdolla ja tulos oli täysi katastrofi. Houston Texansia vastaan pelatussa ottelussa Raiders oli vastaantulijana ja lähtö lomille tuli karuin luvuin 14-27. Carr tervehtyy ensikauden alkuun, joten Raidersin prioriteetteinä tulee varmasti olemaan puolustuksen vahvistaminen.

Varaus: Sidney Jones, 185 cm, 82 kg, Washington, CB

Washington Huskiesin kulmapuolustaja onnistui loistamaan muutenkin erittäin kovatasoisesta puolustuksesta. Jonesin varaavan joukkueen pitää kuitenkin olla tietoisia, että Jones oli maaliskuun puolivälissä leikkauksessa, jossa häneltä leikattiin akillesjännevamma. Tämän vamman paraneminen tulee viemään vähintään ensi kauden alkuun asti.

Lähteet: NFL.com, ESPN.com, Ourlads.com

Kuva: Julia Siven