22-vuotias Benjamin Gripenberg on olympialaisiin tähtäävä kiireinen mies, jolla on monta haavetta. Tällä hetkellä tekee näytelmää Ruotsissa, mutta tähtäimessä on myös poliisikouluun meneminen.
Haastattelu tehtiin puhelimitse koska, hän on tällä hetkellä Ruotsissa tekemässä näytelmää. Haastattelussa hän muun muassa kertoo, hänen treenirutiinista, tulevaisuuden tavoitteet, 2020 olympialaiset ja Eva Wahlström.

Treenaus ja nykyinen SM-Sijoitus

Treenejä Gripenberg tekee viisi kertaa viikossa ja joka ikisen treenin kesto on viisi tuntia. Ruokavalio on pelkästään vegaanista ruokaa, mikä ei sisällä ollenkaan rasvoja. SM-Sijoitus tällä hetkellä on kolmas. Tavoitteenan hänellä olla ykkönen, mutta ei itse näe siihen mahdollisuutta tällä hetkellä, koska hänellä on paljon muita projekteja.

Tavoitteena olla poliisi, näyttelijä ja nyrkkeilijä!

Gripenbergillä on tällä hetkellä näytelmäprojekti meneillään Ruotsissa ja sanoo myös aikovansa hakea poliisikouluun. ”Tietenkin minua voi sanoa oman elämän Eddie Murphyksi, kun minulla on näin monta tavoitetta”, hän totesi. ”Edessä on paljon töitä, mutta uskon pääseväni kaikkiin tavoitteisiini”.

Gripenberg on asettanut tavoitteekseen edustamaan Suomea olympialaisissa 2020. ”Tietenkin se on päätavoitteeni ja toivon todella paljon, että pääsen sinne”.

Eva Wahlströmin kanssa treenaus

Gripenberg on päässyt harjoittelemaan ja sparraamaan Wahlströmin kanssa. Wahlström on myös opettanut liikkeitä Gripenbergille mistä on ollut hyötyä hänelle otteluissa.

Miku Rosenbröijer