Pudotuspelipaikkansa varmistanut New York Rangers isännöi sarjajumbo Columbus Blue jacketsia. Rangers kamppailee kotiedusta pudotuspeleihin. Vastaan on asettumassa New Jersey Devils. Rangers on sarjataulukossa 2 pistettä perässä paholaisia. Joukkueet kohtaavat toisensa torstain ja perjantain välisenä yönä.

Teksti: Olavi Ryhänen kuva: nyrangers instagram

Ensimmäinen erä alkoi isäntien osalta tehokkaasti, kun Filip Chytil iski kiekon ohi Michael Hutchinsonin reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Toista maalia ei tarvinnut odotella kauaa, kun Braden Schneider löysi keskikaistalla liukuvan Vladimir Tarasenkon upealla syötöllä, josta venäläislaiturin oli helppo ohjata kiekko toistamiseen vieraiden verkkoon.

Reilu minuutti edellisestä, ja kotijoukkue osui jälleen Patrick Kane laittoi pienestä kulmasta kiekon ohi syöttöä ennakoivan Michael Hutchinsonin. Vieraat saavat peliään käyyntiin, kun Rangers laituri Chris Kreider hölmöilee itsensä jäähylle. Kirill Marchenko kavensi ottelun lukemiin 3-1 ylivoimalla ja vieraat olivat pelissä mukana jälleen. Erän lopussa Johnny Gaudreau iski vieraat maalin päähän pukukoppimaalilla.

Toinen erä tarjosi vähän, mutta riittävästi kotijoukkueen kannalta. Rangers sai ylivoiman ja Artemi Panarin laukoi kauden 25:nnen täysosumansa kauteen.

Kolmas erä oli enemmän pelailua, mutta Mika Zibanejad oli maalinnälkäinen ja laittoi pelin loppupuolella vielä lukemiksi 5-2. Vieraat hakivat onnistumisia ilman maalivahtia siinä onnistumatta ja Rangers sai kiekon pois omalta puolustusalueeltaan, jonka jälkeen Vincent Trochekilla oli helppo työ pistää loppulukemiksi 6-2.

Ottelun ykköstähdeksi valittiin Rangers vahti Igor Shesterkin. 28 torjuntaa ja torjuntaprosentti 93,3.