OHJELMAT 2014

HELSINGINKADUN HIIHTOSEURA

 Hiihtoseura_2

Kyllä, se on olemassa, ainakin viiden viikon ajan. Lumet sulivat Hesarilta jo kuukausi sitten, mutta se ei estä Kallion dynaamista viestijoukkuetta viemästä sinua uusille urille. Tyyli on vapaa ja kaikki keinot on sallittu, paitsi perinteinen, kun ääneen pääsevät: välineurheilija ja joukkueen saunamajuri Matias; Keravan nopein sprintteri Sonja, joukkueen huoltopäällikkö Ville ja loppukiriin syttyvä helsinkiläinen Susanna.

hesari1

 

OPERAATIO

Vilma, Sasu ja Eve muodostavat Radio Trombitin kovimman iskuryhmän: Aivot, lihakset ja nauru. Operaatio tuo luoksesi napakoita aiheita, väsynyttä läppää ja vahvoja mielipiteitä. Ole mukana Operaatiossa ja takaa sen onnistuminen. Viiden viikon tehtävä, joka viihdyttää sinua täysillä!

 

Operaatio1 Operaatio2

HYEENAT

 

Hyeenalauma koostuu Itä-Vantaan savanneilta karanneesta Marielasta, hysteerisesti kikattavasta iisalmelaisesta Tiinasta, Salon seuduilta Kallioon vaeltaneesta Tuomaksesta ja Malmin valioraadonsyöjä Jordista. Hengaile Hyeenojen kanssa radioaalloilla kolmesti viikossa, sillä me haistamme tuoreimmat stoorit ja kuumimmat biisit jo kilometrien päästä!

HYEENAT2

 

TAJUNNANVIRTAPIIRI

Ajankohtaisuuden ja viihteen rajamailla aaltoilevat Malmin hurjin hurri, Tuusulan tyylikkäin lyyli, Raahen oma raikulipoika ja Satakunnan hymykuopan kasvatti.
Ota mukaasi pari ylimääräistä sulaketta ja varaudu siihen, että sulaudumme tajunnanvirtaasi.

TAJUNNANVIRTAPIIRI1 TAJUNNANVIRTAPIIRI2

NELJÄ NOPEETA JA NAPAKKAA

Nostaa esiin ajankohtaisia ilmiöitä, ihmisiä ja asioita pilke silmäkulmassa. Savolainen Tiina ja hämäläinen Matias nostavat kissan pöydälle joka maanantai klo 13-14 tuottaja Nissilän valvovan silmän alla.

 

KARTALLA

Minkälaisia kokemuksia on kertyy matkoilta maailmalta? Studiossa ihmisiä kertomassa omista ulkomailla kokemistaan elämyksistä ja seikkailuista. Maailma on avautunut heille reppureissailun lisäksi niin pyörän selästä kuin liftaamalla.

KALJAA JA KAJALIA

Tässä ohjelmassa paneudutaan sukupuolten välisiin eroihin, tapoihin ja siihen ikuisuuskysymykseen, miksi olemme niin mysteereitä toisillemme? Vastauksia muun muassa tähän, ja kaikkeen siihen, mikä meitä siinä vastakkaisessa sukupuolessa oikein kiehtoo ja ihmetyttää!

JAMAIS VU -RADIO

Musiikkia, mikä erottaa muun massan lampaista. Musiikkia, mitä haluaisit kuulla radiossa mutta se ei ole tarpeeksi tunnettua. Erikoisinta elektronista sekä kovimmat alamaailman rap biisit suoraan kotiin. Ohjelma tarjoaa rennon meiningin ja pään notkutusta  à la Sasu Nissilä. Illan lisävarusteeksi tuottaja Ville tarjoaa meille erikoisimman musalöytönsä Tuottajan throwbackissa joka lähetyksessä.

VAIHTOEHTOINEN AJATUSMALLI

Raha, uskonto, feminismi, sota ja yhteiskunta. Viisi lähetystä, viisi aihetta, lukuisia näkökulmia. Tunnin ajan vaihtoehtorockia ja punkia sekä erilaisten lähestymistapojen etsimistä Vilman johdolla joka torstai. Kärkeviä kommentteja, kysymyksiä ilman vastausta ja musiikkia niille, jotka kaipaavat vaihtelua normaaliin.

 

TUOMAKSEN PIINKOVA RYTMIRADIO

Pureudumme Hiphop-kulttuuriin kuin oltaisiin Uruguaysta. Miten Yeezysta tuli Yeezus, onko Ms. Jackson antanut jo anteeksi? Lint rollit koripallomatsiin valmiiksi, koska hype on todellista ja Piinkova oleellista. Juontaja Tuomas jättää loput riimit Piinkoville rapbiiseille – R’n’B-helmiä unohtamatta.

ILMAJOOGAA JA KORUASKARTELUA

Tehokaksikko Eve & Tiina lähtevät etsimään Helsingin hauskimmat, oudoimmat ja erikoisimmat harrastukset! Pelottomat toimittajamme panevat itsensä peliin kokeilemalla mm. aikuisten uimakoulua ja theriminin soittoa.

 

SILLOIN JA NYT

SilloinNyt_1

Silloin ja Nyt pureutuu viikoittain 2-3 ilmiöön ja peilaa niitä menneessä ja nykyisessä. Huumorilla höystetty, feel good – tunti Marielan ja Sonjan seurassa.

 

 

 

 

 

 

Køb Cialis på nettet https://tntark.dk/viase.html http://valboryr.se/ciase.html http://www.konepajasurvonen.fi/tmp/viase.html http://www.neurotherapeutics.fi/stromfi.html http://smedehytten.dk/kamagdk.html http://www.jaamarssi.fi/ciase.html http://www.eepinen.fi/ciano.html