Italiassa mielipiteitä jakava Palermon puheenjohtaja Maurizio Zamparini, 75, ei ole jättänyt tänäkään vuonna ketään kylmäksi. Suorista ja häpeilemättömistä mielipiteistä tunnettu patrone on pitänyt median mielenkiinnon tiukasti kiinni Palermossa.

Rosaneron penkin päässä on ollut tällä kaudella kuusi eri valmentajaa. Seuran päävalmentaja kauden aloittanut Giuseppe Iachini sai potkut marraskuussa, ja hänen seuraajansa Davide Ballardini tammikuussa.

Ballardinin potkujen jälkeen alkoi yksi jalkapallohistorian värikkäimistä valmentaja sirkuksista, kun kuukauden aikana rosaneron penkin päässä kävi neljä eri valmentajaa. Tuon kuukauden sisällä Giovanni Bosi kävi tekemässä kaksi eri keikkaa penkin päässä. Hullu kuukausi päättyi helmikuussa Zamparinin palkatessa kauden valmentajana aloittaneen Iachinin takaisin Palermon penkin päähän.

Nyt tuokin rauha on päättymässä. Tiistai-iltana 9.3. Iachini antoi eroanomuksensa seuran puheenjohtajalle, josta patrone kieltäytyi. Samana iltana Zamparini oli haukkunut Iachinia radiossa ja lehdissä idiootiksi ja sanoi valmentajan tulleen hulluksi. Iachinin tilalle Palermon perään on huhuttu jo kertaalleen tällä kaudella hänet korvannut Ballardini. Valmentaja on kuitenkin lehdistön tietojen mukaan kieltäytynyt pestistä.

Zamparini on sanonut väistyvänsä Palermon puheenjohtajan paikalta kesällä ikänsä takia. Seuralle tämä tekee varmasti hyvää. Zamparinin Palermossa tämän tapainen sekoilu on arkipäivää. Seuraavaksi Palermon puheenjohtajaksi on huhuiltu Giovanni Trapattonia, joka ei ole kiinnostunut paikasta. Kuka tahansa tuleekin hän todennäköisesti rauhoittaa seuran. Rosaneron tämän hetkisestä sekoilusta hyötyy vain media.