Tänä iltana ratkeaa seuraavat kaksi joukkuetta, jotka jatkaa Mestarien Liigan puolivälieriin. Juventus kohtaa FC Porton Torinossa. Juventus haki ensimmäisessä osaottelussa 2-0 vierasvoiton Portosta Marko Pjacan ja Dani Alvesin maaleilla. Juventus on viime aikoina ollut erittäin hyvässä vireessä. 12. viime ottelusta 11 voittoa ja yksi tasapeli. Serie A:ssa Juventus on ensimmäisenä, kahdeksan pisteen erolla toisena olevaan AS Romaan.

FC Porto on myös hurjassa vireessä. 10. ottelusta ainut tappio on juuri Juventukselle. Portugalin Primeira Liigassa Porto on toisena pisteen jäljessä sarjaa johtavaa Benficaa. Porto ei ole päästäny viiteen peliin maalia sarjassa. Kahden edellisen pelin maaliero on hurja 11 tehtyä maalia ja 0 päästettyä.

Tänä iltana vastassa on kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta, mutta Juventuksen vierasvoitto takaa heille hyvän lähtöaseman kotipeliin. Pelissä nähdään myös kahden legendaarisen maalivahdin kohtaaminen, kun Iker Casillas ottaa mittaa Gianluigi Buffonista.

Arvio: Juventus menee jatkoon yhteismaalein 3-1

 

Illan toisessa kamppailussa vastakkain ovat Leicester City ja Sevilla. Espanjalaiset hakivat Englannista 2-1 vierasvoiton Pablo Sarabian ja Angel Correan maaleilla. Leicesterin maalin ottelussa teki viime vuoden valioliigan maalikuninkuuden voittanut Jamie Vardy.

Leicesterin kausi Valioliigassa ei ole mennyt hyvin. Viime vuonna mestaruuden voittanut joukkue on vasta 15. sarjassa. Mutta Mestarien Liigassa joukkueella on kulkenut hyvin. Leicester voitti oman lohkonsa vakuuttavasti.

Sevillalla puolestaan kulkee niin La Ligassa kuin Mestarien Liigassa. Lohkovaiheessa Sevilla jäi toiseksi, kun Juventus otti ykköspaikan. La Ligassa Sevilla on tällä hetkellä kolmantena. Joukkue on hyvin pystynyt haastamaan Espanjan jättejä Real Madridia ja Barcelonaa.

Sevilla lähtee toiseen peliin hienoisena ennakkosuosikkana. Mutta Leicester on ollut Mestarien Liigassa hyvä, ja kotiyleisö antaa hyvän tuen joukkueelleen. Leicesterille riittää ottelussa 1-0 voitto jatkopaikan saamiseksi.

Arvio: Leicester menee jatkoon yhteimaalein 4-3