Koko urheilumaailma seuraa tätä kaksikkoa ja heidän vihanpitoaan joten kiinnostus on itsestäänselvyys. Entä onko ottelulla mitään painoarvoa mihinkään suuntaan? Vastaus on kyllä.

Siinä missä Floyd  “Money” Mayweather ostaa uuden Bugatin,Conor “Notorious” McGregor hankkii kaksi uutta Lamborghinia. Räiskyvät kommentit mediassa ja oman nimen nostaminen otsikoihin. Ne ovat asioita, jotka tekevät tästä ottelusta ainutlaatuisen.

Taisto käydään nyrkkeilykehässä joten se luo isoimman haasteen McGregorille.

Mayweather on ammattilaisurallaan voittamaton: 49 voittoa, joista 26 on tullut tyrmäyksellä.
McGregorilla sen sijaan on 24 ottelua, joista 21 hän on voittanut.

 

McGregorin lajeihin kuuluu nyrkkeily, capoeira, brasilialainen jujutsu ja taekwondo. Mayweatherin arsenaaliin kuuluu ainoastaan nyrkkeily.

 

Mayweather lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Kamppailu käydään nyrkkeilysäännöin. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että McGregor on 12 vuotta nuorempi ja otellut koko ajan. Money jäi eläkkeelle vuonna 2015 ja on sen jälkeen keskittynyt lähinnä Instagramissa leveilyyn. Joka tapauksessa Mayweather on ollut voittamaton ja ottelu käydään hänen “alueellaan”.

Ottelusta tulee kovatempoinen heti alusta alkaen. Varmaa on ainakin se, että Money ei tule tyrmäämään Notoriousta. McGregor osaa pysytellä tarpeeksi kaukana Mayweatherin jabeista, ja kestää myös kovia iskuja.

Mayweather on mestari ja nyrkkeillyt koko ikänsä. Vanha kehäkettu ei kuitenkaan ole enää yhtä hyvässä kunnossa kuin Notorious, ja tähän ottelu tulee ratkeamaan. Ottelu päättyy neljännessä erässä Conor “Notorious” McGregorin hyväksi.