Englantilaisjoukkueet menossa ottelupareistaan  jatkoon. Hradeckyn Leverkusen yksi ennakkosuosikeista sekä Sveitsiläisen yllättäjäjoukkue

Wolves vs Olympiakos

 

Wolves lähtee varmasti hakemaan voittoa kotikentällään. Olympiacos on tosin jo kerran tällä kaudella yllättänyt Englannin maaperällä. Raul Jimenezin, Adama Traoren ja Diogo Jotan tähdittämä hyökkäys varmasti laittavat kaasun pohjaan kotikentällä ja Wolves tulee menemään tästä otteluparista jatkoon.

 

Bayer Leverkusen vs Rangers

 

Toiseen osaotteluun Rangers varmasti lähtee pelaamaan kunniasta ja tekemään kaikkensa saadakseen ainakin pari maalia tehtyä. Seuraavalle kierrokselle kuitenkaan Steven Gerrardin ryhmällä ole mitään asiaa. Leverkusen näyttää todella vakuuttavalta joukkueelta ja ainakin Porto -ja Leverkusen otteluiden perusteella Leverkusenin voi ihan vakavasti ottaa yhtenä voittajasuosikkina.

 

Shakhtar Donetsk vs Wolfsburg

 

Wolfsburg on Bundesliigassa pudonnut ulos eurooppa-paikoilta joten he varmasti lähtevät hakemaan pakkovoittoa Ukrainasta. Wout Weghorstin ja Josip Brekalon pitää kuitenkin saada enemmän irti laukauksistaan ja käyttää paikkansa paremmin. Shakhtar on tunnetusti hyvä kotijoukkue joten suurella todennäköisyydellä he tulevat hankkimaan paikan seuraavalle kierrokselle.

 

Man Utd vs LASK Linz

 

5-0-vierasvoitto takataskussa joten lähtökohdat otteluun ovat varsin selkeät. ManU tulee varmasti pyörittämään peliä myös kotikentällä ja uudet hankinnat Odion Ighalo ja Bruno Fernandes tulevat jälleen kerran tekemään mitä haluavat. Nyt onkin kyse vain siitä, miten rumat loppulukemat tulevat olemaan. 

 

FC Basel vs Frankfurt

 

Basel oli vakuuttava omassa vierasottelussaan ja tulevat varmasti olemaan kotona myös. Marcel Kollerin ryhmä käytti omat paikkansa hyvin, vaikkakin frankfurt selkeästi piti palloa ja hallitsi kenttätilanteita. Kevin Bua ja Samuele Campo pelasivat hyvän ottelun ja hallitsivat Baselin hyökkäyksiä. Frankfurt tulee hallitsemaan tilanteita myös Sveitsissä, mutta Basel tulee tukehduttamaan Frankfurtin tilanteet toisessa osaottelussakin. 

 

Kööpenhamina vs Basaksehir

Basaksehir lähtee otteluun yhden Edin Viscan tekemän rangaistuspotkumaalin turvin. Ensimmäinen osaottelu oli hyvin tasainen ja toisesta osaottelusta varmastikin tulee hyvin samankaltainen. Kööpenhamina tulee pelin ratkaisemaan kotonaan jos he tekevät vähintään kaksi maalia. Basaksehirin yhden maalin etulyöntiasema ei tule riittämään ja Kööpenhamina porskuttaa otteluparista jatkoon.

 

Getafe vs Inter ja Roma vs Sevilla edelleenkin pelaamatta.