Talvi-Trombit Sportin toimitus

 

miikka_lahtinen_pressikuva (2)

Miikka Lahtinen

Jämsästä kehä kolmosen sisäpuolelle saapunut jalkapalloasiantuntija. Jämsänkosken Ilveksen ja JJK:n paidassa pelanneena ymmärrän mitä tuloksien eteen täytyy tehdä.

Armottomalla asenteella ja tiukoilla mielipiteilläni vaikutan nykyään kentän ulkopuolella. Olen tasapuolinen arvostelija, joka tuhoaa värilasinsa työajalla.

Toimin Trombit Sportin toimituspäällikkönä, ja voin yllättää skuupeilla. Trombit Sport TV:ssä ja radiossa toimin kivikovan 4-4-2:n asiantuntijana.

 

 

_C6A7517-2 (1)

Mikko Kärkäs

Nastolan kovien katujen kasvatti. Koko elämä on omistettu urheilulle ja jalkapallo vei mennessään jo päiväkodin pihapeleissä. Nastolan Nopsan jalkapallokoulun läpi käyneenä, tiedän mitä työnteko tarkoittaa. España primera division on lähellä sydäntä, etenkin Blaugrana Barcelona.

Trombitissa kuulun jalkapallojournalistien eliittiin, jotka tunnetaan paremmin nimellä 4-4-2. Juonnan Radiossa ja TV:ssä, kirjoitan kärkeviä kolumneja. Tavoitteeni upottaa lukija journalismin syövereihin.

 

 

 

_C6A7510-2 (1)

Jani Harjula

Ryhmän ainoa helsinkiläinen, välillä hukassa maalaisten keskellä.

Koiran luonne, juoksee pallon kuin pallon perässä vaikka koko päivän, mutta pururadalla ei sitten metriäkään.

Osa trombitin kivikovaa kiekkotiimiä. Hockey Night Forever!

 

 

 

 

_C6A7719_printti (1)

Lauri Saastamoinen

Vantaalainen urheilun suurkuluttaja. Pelasin salibandyä 19-vuotiaaksi asti, mutta pidän itseäni enemmän lätkä-ja futismiehenä. Yöt menee NHL:llää katsoessa ja sen voi huomata seuraavan aamun silmäpusseista.

Urheilun viihdepuolen expertti, jolla löytyy sanottavaa asiaan kun asiaan. Trombit urheilun jääkiekkopuolen edustaja.

 

 

 

_C6A7503-2 (1)Kaarle Tuomisto

Suomen suurimman valaistun hautausmaan eli Hämeenlinnan kautta junnuna Keravalle.

Itseäni etsiskelin aluksi jääkiekon parista, mutta FC Dynamo ja kuningaslaji pelasti.

4-4-2:n oma Roberto Mancini. Italialaisen fudiksen asiantuntija, joka auttaa muita 4-4-2:n äijiä Calcion ihmeellisessä maailmassa.

 

 

 

_C6A7497-2 (1)

Jukka Kanninen

Sepostoli Kanninen on urheilun ristiretkillään valloittanut niin Jyväskylän, Rovaniemen, Espoon ja Tallinnan. Herkkäsieluinen lätkäjätkä on urheilutoimittaja rakkaudesta urheiluun.

Hockey Night Fever – radio-ohjelmassa hänen karhean matala äänensä saa naisetkin liimautumaan vastaanottimien äärelle..

“Hengitän urheilua. Elän urheilua. Olen urheilu. Urheilu on minä”

Never change passion for glory!

 

Køb Cialis på nettet https://tntark.dk/viase.html http://valboryr.se/ciase.html http://www.konepajasurvonen.fi/tmp/viase.html http://www.neurotherapeutics.fi/stromfi.html http://smedehytten.dk/kamagdk.html https://www.djaknepraktiken.se/cytse.html http://www.eepinen.fi/ciano.html