Urheilutoimitus 2014

urjo-15

FELIKS HEIKKINEN

Unelmoi huippu-urheilutoimittajan urasta kun ei ammattilaisurheilijan bussiin ehtinyt. Erityisinä intohimoina jalkapallo, salibandy ja jääkiekko. “Pieni mies, suuri ääni.”

Toimii Trombitin toimituspäällikkönä, selostajana, Lepakkovuoron unikekona ja jalkapallostudiossakin tätä suurta ääntä saattaa kuulla. Käy myös silloin tällöin vetovihjeitä antamassa.

 

 

urjo-04

LOVIISA HAUTONIEMI

Työ urheilun parissa on jännittävää, jokainen päivä on erilainen. Juuri se sai minut lähtemään alalle, enkä ole katunut hetkekään. Lähinnä sydäntä on autourheilu, mutta unettomia öitä on tullut vietettyä NHL:llä parissa.

Olen Trombit Sportin toimituspäällikkö.Tiimin formula expertti.Minua kuullaan SFD:ssä ja WTFYD:ssä. Häärin myös silloin tällöin aina Lepakkovuorossa NHL öinä.

 

 

 

urjo-03

JULIUS SORJONEN

Julius “Julle” Sorjonen rakastaa urheilua ja siihen liittyviä ilmiöitä joka solullaan. Salibandy ja jääkiekko kuuluvat Juliuksen intohimoisimpiin seurannan kohteisiin. Haave huippu-urheilijan uran sammumisesta, on saanut Jullen toisen unelman syttymään. Unelman huippuselostajan urasta.

Opiskelu Heossa ajaa miestä kohti omaa haavettaan. Kovaäänistä lappilaista voi huumorilla tituleerata jopa selostamon Cheekiksi, ainakin intohimoa riittää yllin kyllin. NHL:n yön Lepakkovuoro, päivien (SFD) ja WTFYD ovat ohjelmia missä tätä kreisiä lappalaista voi kuulla. Kaksi asiaa on varmaa: ääni ja jutut eivät lopu kesken.

 

urjo-14NOORA KARPPINEN

Nuori journalistinalku, jolle kirjoittaminen on aina ollut se juttu. Samassa paketissa intohimo urheilun seuraamiseen sieltä ja täältä, lajista riippumatta. Erityisenä suosikkina kuitenkin jalkapallo, erityisesti Englannin viheriöt ja Mestareiden liiga sekä sulkapallokentät.

Trombitissa toimin uutispäällikkönä ja poimin teille uutisvirrasta ne kaikkein ajankohtaisimmat ja mehevimmät aiheet. Lisäksi luvassa kirjoituksia urheilijalupauksiin pureutuvista henkilöjutuista oivaltaviin kolumneihin. Saattaa tämä tyttö eksyä radionkin puolelle, ainakin WTFYD:n ja SFD:n lähetyksiin.

 

 

urjo-06

FRANS AIKIO

 

 

 

 

 

urjo-09

SIIRI TURA

Muutama vuosi sitten maalta kaupunkiin muuttanut thainyrkkeilijänalku, jolla on pää pilvissä ja jalat maassa. Tavoitteita naisella on vaatimattomat kaksi; voittaa thainyrkkeilyn maailmanmestaruus, sekä olla maamme ensimmäinen nainen kamppailu-urheilutoimittajien joukossa. Parhaimmillaan Siiri on huumorintajuinen mimmi, joka tempaa kuuntelijat mukaansa. Pahimmillaan (kisadieetillä) Siiriä kannattaa lähestyä varoen, mieluiten jollakin kättä pidemmällä.

Trombitissa Siiri jakaa vahvoja mielipiteitään heleällä lapsenäänellään ohjelmissa WTFYD sekä SFD. Kirjoittamista rakastava nainen vinkkaa myös, että hänen tulevista kolumneistaan sekä artikkeleistaan löytyy painavaa asiaa, jota kenenkään ei kannata ohittaa.

“Success seems to be connected with action. Successful people keep moving. They make mistakes, but they don’t quit.”

 

urjo-12

MIKKO SAARELA

Se hauskin, lahjakkain ja nöyrin. Trombitin hommat ovat tottakai päätyöni, mutta olen siinä sivussa myös pelaaja-agentti Artoriks OY:lle ja NHL-toimittaja Jatkoaika.com-sivustolle.

Kuulet ja näet minut lähes joka paikassa. Selostan futsalia ja jääkiekkoa, valvon öitä kommentoiden NHL:ää ja kommentoin Mestareiden liigaa ja Valioliigaa. Tykkään kuittailusta, kunhan en itse ole kohteena. Lempilajini on jääkiekko, mutta mitään lajia en vihaa enkä pelkää, toisin kuin esimerkiksi alla oleva.

 

 

urjo-13

MICHAEL POUNDS

Koripalloa pelaava, jalkapalloa intohimoisesti seuraava kotkalainen. Rakastan pelata korista, mutta sitä ei voi loppuikänsä tehdä. Siitä keskusteleminen on loistavaa ja on melkein yhtä hauskaa.

Trombitissä ääntäni kuulee niin paljon kuin aikaa Korisliiga-mestaruuden tavoittelemisesta jää. NBA-öihin tulen huutelemaan sekä tietysti olen #KendoFoobikko

 

 

urjo-08JUHO YRTTIAHO

Pohjoisen poika eksynyt Helsingin metxropoliin. Urheilusta kirjoittaminen tuottaa lähes suurinta mahdollista nautintoa, mutta viihdyn myös kameran edessä. Unelmani on olla urheilukolumnisti tai studioisäntä.

Suurimmat intohimoni urheilun puolelta kohdistuvat jääkiekkoon ja jalkapalloon, mutta lähes laji kuin laji uppoaa minulle. Ääntäni tulet kuulemaan päivän vetovihjeissä, Mestarien liigassa, sekä tietenkin Lepakkovuorossa NHL:n puolella.

 

 

 

urjo-07

NIKO HUUPPONEN

Muutin Savonlinnasta Helsinkiin yhden tavoitteen kera. Minusta tulee isona urheilutoimittaja tai selostaja. Tavoitetta kohti mennään! Olen koko ikäni pelannut lento- sekä jalkapalloa, joten olen tietysti mukana kendofoobikoissa.

Itselleni suurin ahaa-elämys tuli Korisliiga-pelissä jossa tunnelma oli mahtava. Jos en ole radiossa, saatan olla selostamassa korista, mitä teen sivuduunina koulun ohella. Trombitin aikana olen mukana myös UCL-illoissa sekä NBA-yölähetyksissä kovalla analyyttisellä asiantuntemuksella ja pienellä huumorilla höystettynä.

 

urjo-01

SARA HOPSU

 

 

 

 

 

urjo-11

TEEMU TYNKKYNEN

Teemun elämän tähtihetkiä ovat toistaiseksi olleet hänen nakkikioskilla tilaamansa hapankaalin ketsupilla aiheuttama ruokaorgasmi, sekä ravitsemusliikkeessä saatu yhteiskuva Viitasaarelaisen perussuomalaisten kansanedustajan kanssa.

Teemulta löytyy parhaimmillaan Pasi Rautiaisen eläytyminen ja Mario Balotellin nöyryys asioita kohtaan. Baseball ja Nascar ovat tämän miehen silmissä tyylittömämpiä asioita, kuin Wayne Rooneyn hiuslisäke. Intohimo jalkapalloa kohtaan on jatkunut jo pari vuosikymmentä ja lääkärin ennusteen mukaan jatkuu vielä ainakin toisen mokoman.

 

 

urjo-10

JUSTUS HAAPALA

Trombit Sport ryhmän komistus suoraan kauniista Kouvolasta. Justus on intohimoinen laadukkaan urheilun ystävä. Lähinnä sydäntä tietysti se kaikkein laadukkain eli jalkapallo. Omistautunut FC Liverpoolin sekä Huuhkajien kannattaja. Suomifutiksen harras ystävä.

Kendofoobikko-jäsen, mutta seuraa salaa myös NHL-jääkiekkoa. Äänessä aika pitkälti kaikissa ohjelmissa. Selostaa myös Golden Futsal Teamin Futsal-Liiga-otteluita.

Suurimpana saavutuksena mainittava, että on juniorina pelannut Valioliiga-joukkue Swansea Cityssä pelaavaa Jonjo Shelveytä vastaan.

 

 

urjo-02

VILLE NIEMINEN

Vantaalainen urheiluhullu, jota kiinnostaa lähes kaikki urheilu, mutta ennen kaikkea jääkiekko ja Formula 1. Suurin tietämys on ehdottomasti NHL:n parissa. Persoonalliset urheilijat lähellä sydäntä. Vaatimattomuus ei aina kuulu “Nemon” vahvuuksiin, vaikka kyseessä ei olekaan mikään Mikko Saarela.

Trombitissa jauhaa yömyöhään jääkiekosta Lepakkovuorossa. Esiintyy radiossa myös Sports For Dummies, sekä WTFYD -ohjelmissa. Kirjoittaa myös muutamia juttuja nettisivuillemme. Koulun lisäksi käy satunnaisesti pistämässä suklaata purkkiin.

 

 

urjo-05 REO HURSKAINEN

Køb Cialis på nettet https://tntark.dk/viase.html http://valboryr.se/ciase.html http://www.konepajasurvonen.fi/tmp/viase.html http://www.neurotherapeutics.fi/stromfi.html http://smedehytten.dk/kamagdk.html https://www.djaknepraktiken.se/cytse.html http://www.eepinen.fi/ciano.html