Urheilutoimitus 2018

Toni “Long” Lång, lahtelaislähtöinen tamperelainen joka juoksee päivittäin Helsingissä. Toni on omasta mielestään seksikäs ja huumorintajuinen, kentällä hidas, mutta korvaa sen kovalla asenteella.. Kylmänrauhallinen ja töissään kliininen Toni, saa aikaan vain priimaa tai ainakin lähelle sitä.

Motto: Urheilua se on penkkiurheilukin.

Opintolinja: Urheilutoimittaja

HEO:n epävirallisen Vuoden Lucia-neidon tittelinkin saanut Ilona on saapunut pääkaupunkiimme Limingasta. Urheilutoimittajaksi opiskeleva Ilona on iloinen ja omasta mielestään ihan kiva.

Motto: Pulla päivässä pitää kylkiluut piilossa.

Opintolinja: Urheilutoimittaja

 

Pohojalaasuudestaan ylypiä kölvi Nurmoosta. Matilla on aina aikaa kaikille ja kaikkeen. Se, mitä kukaan muu ei tehnyt, Matti teki – paitsi omat hommat, ne on tekemättä. Matti on joukkuepelaaja ja omasta mielestään huumorintajuinen ja silloin tällöin ihan kiva. Pohojalaanen hengenheimolaanen Hannan kanssa.

Motto: Kivaa kun tuloo talavi, näköö mitä köyhät pukoo yllensä.

Opintolinja: Urheilutoimittaja

Espoolaisen Janeten perheessä ollaan salibandyriippuvaisia, sillä hänen miehensä on salibandyammattilainen. Janetelta kuitenkin luistaa laji kuin laji, mikä on loistava piirre toimittajassa. Erityisen ylpeä Janette on koirastaan Börjestä, josta hän usein puhuu kyllästymiseen asti.

Motto: Ku kulkee niin kulkee

Opintolinja: Urheilutoimittaja

Jonathan on Heossa selkä seinää vasten, sillä hän sai fudut edellisestä työpaikastaan siivouspalvelukauppiaana. Eli urheilutoimittajan työ olisi erittäin tervetullut. Toisaalta monet liigaseurat havittelevat tätä nuorta lätkämaalivahtien hiomatonta timanttia riveihinsä. Mikun tavoin Jonathan matkaa kouluun Espoon hoodeilta. PS. Jonathan on suomenruotsalainen. Sporttiset mimmit ottakee yhteyttä.

Motto:  Ei ole

Opintolinja: Urheilutoimittaja

 

Keravalaislähtöinen tankotanssia harrastava nuori neiti osaa nuoresta iästä huolimatta pitää puolensa. Muunmuassa kolleega Timo Harvey on usein saanut kuulla kunniansa väittäessään tankotanssia strippaukseksi. Useimmiten aurinkoinen Mira pelaa tunneilla farmvilleä.

Motto: Why be moody when you can shake yo booty

Opintolinja: Urheilutoimittaja

Mikun usko Wengeriin ja Arsenaaliin on horjunut rajusti viimeisen kuuden kuukauden aikana. Espoolainen komea nuorimies on nelikielinen. Mieheltä taipuu niin Suomi, Ruotsi, Englanti kuin Eschkedit. Jälkimmäinen on Mikun itse keksimä yleiskieli. PS. Miku on suomenruotsalainen. Miku ei kuitenkaan omista purjevenettä….vielä.

Motto: Käk, Wenger Out!!!!!

Opintolinja: Urheilutoimittaja

Aarni Reunanen on toimituksemme kovin lätkäjätkä yhdessä Joni Erikssonin kanssa. Myös kuningaslaji on lähellä miehen sydäntä, eritoten universumin kovin jengi Liverpool FC. HEOssa Aarni hakee pohjia oman urheilu-uransa jälkeiselle ajalle, sillä mies on perinteikkään helsinkiläisseura HC Tankin ykkössentteri.

Motto: Harjoitus tekee mestarin, mutta mestari ei tee harjoitusta

Opintolinja: Urheilutoimittaja

Toimituksen oma giganttiääni Joni on lätkän lisäksi erikoistunut raviurheiluun. Miehen tietämys raviurheilusta kattaa niin perinteiset hevosravit kuin myös hieman harvinaisemmat kameliravit. Joni on henkeen ja vereen jalkapalloseura Leeds Unitedin fani….tiedetään, älkää kyseenalaistako miehen mieltymyksiä.

Opintolinja: Urheilutoimittaja

Naistennaurattaja ja Ullanlinnan halutuin gigolo. Timo on kaksoiskansalainen suoraan Rovaniemeltä ja Lontoosta. Timo tunnetaan myös Artist Sir Christopherina.

Motto: Kohti uusia pettymyksiä

Opintolinja: Urheilutoimittaja

 

Suomen Chicagosta, eli Lahesta Helsinkiin saapunut Samuli on puujalkavitsien kruunaamaton kuningas. Urheilutoimittajaksi opiskeleva Samuli on joukkuepelaaja ja kaikkien kaveri. Omasta mielestään Samuli on ystävällinen ja edes vähän hauska.

Motto: Turhaa se on alottaa, tekemättä se jää kuitenkin.

Opintolinja: Urheilutoimittaja

Køb Cialis på nettet https://tntark.dk/viase.html http://valboryr.se/ciase.html http://www.konepajasurvonen.fi/tmp/viase.html http://valboryr.se/viase.html https://uusinokia.fi/viafin.html https://uusinokia.fi/ciafin.html http://www.eepinen.fi/ciano.html