Opiskelijoita itkemässä HEO:n ulko-ovella.
Opiskelijoita itkemässä HEO:n ulko-ovella.

 

”Ei meri, manner, erottaa,
voi meitä toisistamme,
ei vetten kuohut hukuttaa,
voi nuoruusmuistojamme.”

Nämä sanat tahtoisin sanoa teille, rakkaat trombitlaiset. Nämä neljä viikkoa ovat olleet hyvin antoisaa – mutta myös myrskyisää aikaa trombitin aallokolla. Niin tai näin, trombit on oleva yksi suloisimpia nuoruusmuistojamme, jota vanhuutemme päivinä voimme muistella lämmöllä.

HEO Median opiskelijat tuottivat neljän viikon ajan kohtauksia aiheuttavaa journalistista sisältöä osoitteeseen trombit.net ja paikallisradioon 103.1MHz. Vuoden 2014 Trombit keräsi yhteensä 70 000 sivulatausta, joista noin 50 000 oli uniikkia kävijää.

Trombit.net-sivustolla julkaistiin lähes 300 artikkelia, joista luetuin oli Veera Korjuksen kolumni: ”Oletko treenannut, jos et kerro siitä muille”. Toiseksi luetuin oli Jesse Happosen kolumni ”2010-luvun El Clasicot ovat antiklassikoita”. Kuvia sivustolla julkaistiin noin 500. Suurin osa kävijöistä päätyi sivustolle Facebookin kautta.

Trombitin sisältöä oli tuottamassa lähes sata ihanaa HEO:n medialinjan opiskelijaa. Mukana olivat kuva-, lehti- ja urheilujournalismin, radio- ja tv-journalismin sekä graafisen suunnittelun opiskelijat.

Nyt on aika nostaa purjeet ylöspäin, rakkaat trombitlaiset. Toivotan teille kaikille turvallista matkaa elämän aalloilla.

”On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa
nyt meidät yhteen liittää vain muistojemme maa
jäi jälki sydämiimme, jälki unelmiin
teille laulamme nyt näkemiin.”

Terveisin,

lehtijournalistien toimituspäälikkö

Arla Mäki

 

 

Kuvat: Anne Jensen-Eriksen