Urheilu herättää ihmisissä tunteita. Näin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Välillä ei edes tarvitse tapahtua mitään. Kirjoitat vain kolumnin jostain aiheesta, linkität sen vaikka FutisForumille, niin johan menee tunteisiin.

Alkaa hirveä nimimerkkien takaa tuleva tykitys, tyyliin ” miten kehtaat julkaista tuollaista paskaa omalla nimelläsi?”. Miksi en kehtaisi? Miksi foorumistit teidän täytyy piiloutua nimimerkkienne taakse? Helppo sieltä on huudella. Ruvetkaa kirjoittamaan kolumneja ja juttuja. Jakakaa sitä arvokasta tietotaitoanne. On sääli, että heitätte hukkaan sen kaiken osaamisen, mitä teillä on. Teidän ” haista pilu” ja ”opettele apina kirjoittamaan” viestit eivät hirveästi auta, kun puhumme vaikka jalkapallosta.

Foorumistit, te olette huvittavia. Teidän ihon alle pääsee helpommin kuin Mikael Forssell helsinkiläisen yökerhon jonon ohi. Jos äskeiseen virkkeeseen olisin pistänyt vaikka Sergio Busquetsia kritisoivan väitteen, niin kuhina olisi valmis. Alkaisi hirveä Barca-fanien ajojahti kohukolumnistia kohtaan. Tietyillä sanavalinnoilla saa valtavan kohun aikaan. Sen ei tarvitse olla ”pelleä” isompi.

Kun FutisForumilla alkaa rutina, tietää tehneensä asioita oikein. On kuitenkin järkytys huomata, että mikäli teidän sisäsiittoiselle sivustolle linkkaa yhdenkin jutun muualta niin ”bänniä” ropisee. Tämä ei edistä rakentavan futiskeskustelun syntyä. En tiedä siitä sitten kumpaa on mukavampi lukea. Asiallista kirjoitusta vaikka El Clasicosta vai viestiketjua, jossa haukutaan Messiä hormonihirviöksi ja Ronaldoa liimaletiksi.

Provosoiminen on taitolaji. Ärsytetään toisiamme. Vittuillaan. Tällä hetkellä minä olen Materazzi ja te Zidane. Pidetään keskustelua yllä. Mutta lopetetaan se ”mieshuoraaminen”.

pressikuvat-1-34

 

 

 

Jesse Happonen