Onko Tinder-treffit jo sovittu, mutta unohdit ottaa huomioon huomisen luottokortin suoraveloituksen? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä HEO:n kuvajournalistilinjan opiskelijat päättivät tänä vuonna listata yhteistuumin hieman vaihtoehtoisia ajanviettotapoja, luonnollisesti kuvareportaasien muodossa. Sit back, relax ja valmistaudu vetämään deitiltäsi matto jalkojen alta. Tai itseltäsi, voit toki mennä yksinkin. Tai äidin kanssa.

Tällä viikolla Trombit vie lukijansa hieman trooppisempiin maisemiin. Gardenia-Helsinki on vuonna 2001 avattu puutarha Viikissä. Gardeniassa on sekä sisä- että ulkopuutarha, joista sisäpuutarha on maksullinen, mutta halpa! Aikuiselle lippu maksaa 4e, kun taas lapselle tai opiskelijalle lipun hinta on vaivaiset 2e.

Talvipuutarha on Helsingin kaupungin omistuksessa oleva täysin ilmainen puutarha Töölössä. Talvipuutarha on toiminut yli 120 vuotta kaupunkilaisten iloksi. Puutarha on auki kaikkina vuodenaikoina. Lisäksi kesäisin ja syksyisin voi käydä ihastelemassa Talvipuutarhan ruusupuutarhaa.

Pakkaa siis itsellesi ja ystävällesi eväät mukaan ja suunnatkaa viherretkelle!

Teksti: Uwa Iduozee ja Veera Kannisto
Kuvat: Veera Kannisto

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram