Ihmiset parveilevat hoitavien kivien äärellä. Jostain kantautuu shaamanirummutusta ja lähellä pöhisee eteeristen öljyjen diffuuseri. Sulassa sovussa esittäytyvät fengshui, astrologia, lyhytterapia, uskonnot, vapaamuurarit ja aasialaiset hierontahoidot. 

Alkemisti Jan-Mikael ja esoteeriset kivet.

 

Messuilla oli sopivasti kuhinaa.

 

 

Yhdysvalloissa asuvan Dr. Sandra Rangelin mielestä tärkeä tekijä kehon mikrobiomin kannalta on LOVE eli ihmiskontaktit ja rakkaus.

 

Minä olen -messut järjestettiin jo 25 kerran. Finlandia-talon yksi pisimmistä jonoista kiemursi kohti osastoa, jossa tutkittiin varvulla ihmisten terveystilannetta. Myös juhlasalien asiantuntijaluennot täyttyivät kuulijoista. Eräs messukävijä kehui stressiä laskevaa ryhmähypnoosia ja aikoi osallistua siihen uudelleen.  Kehon mikrobiomista luennoi lääkäri Sandra Rangel. Hän julkaisi messuilla uusimman teoksensa, Näkymättömät ystävämme -virtuaalikirjan, suomenkielisenä. Myös muita hyvinvoinnin uutuuskirjoja esiteltiin saleissa ja osastoilla.

 

 

Pitkään toiminut ammattikirologi katsoo käsiä ja analysoi asiakkaan persoonallisuutta, terveyttä ja elämän suuntaa.

 

 

Taiteilija teki myös hamppuhierontoja.

 

 

Kaksi krishna-liikkeen jäsentä.

 

Varsinaiselle hoitolamaailmalle oli varattu oma kerros. Siellä sai muun muassa kansanparannusta, rentoutusta ja erilaisia energiahoitoja.

 

Jäsenkorjaaja Kullervo hoitaa asiakkaan jalkaa.

 

 

Kuvassa oikealla multimediatuottaja ja valokuvavalmentaja Tuula Jaatinen.

 

Messuilla kuultiin Perun ikiaikaisia viisauksia ja filosofista pohdintaa suhteestamme rahaan. Lisäksi kerrottiin metsän parantavasta voimasta, tunnetaidoista, elinvoimasta, parisuhteen kipinästä, erityisherkkyydestä, terveellisestä ruokavaliosta, ayervedasta ja joogasta. Erilaiset ihmiset ja tahot tulivat sopuisasti toimeen keskenään saman katon alla.

 

Luennoitsija valmistautuu kipinöimään päälavalla.

 

 

Messujen tunnelma oli rento ja hengähdystauolle löytyi rauhallinen paikka.

 

Kuvat ja teksti: Inkeri K