Päivän menovinkki: G Livelabin tiistaijamit

 

Viime syksynä avattu G Livelab on niittänyt jo muutamassa kuukaudessa mainetta laadukkaana keikkapaikkana. Tänään tiistaina 4.4. Freelancemuusikot ry kutsuu muusikot ja musiikin ystävät pääsymaksuttomaan jami-iltaan.

Ovet aukeavat Yrjönkatu kolmosessa klo 18:30, jolloin vierailla on mahdollisuus tutustua klubiin ja sen toimintaan. Itse soitto alkaa klo 20, jolloin lavalla on luvassa spontaania musisointia HOUSE BANDIN säestämänä. Kitaranvarressa nähdään Varre Vartiainen. Pekka Lehti soittaa bassoa ja Jaska Lukkarinen rumpuja.

”Kutsumme erityisesti muusikot ja musiikinopiskelijat tutustumaan klubiin ja sen toimintaan. Tervetuloa!” kerrotaan G Livelabin nettisivuilla.

G Livelabin baarimestari Mikko valmistautui kiireiseen iltaan ennen maaliskuussa pidettyä Timo Lassy Bandyn keikkaa.

 

Timo Lassy Band esiintyi G Livelabissa 16.3. ja 17.3. loppuunmyydyillä keikoilla.

 

Julia Uotila (vas) ja Riitta Uotila olivat tulleet G Livelabiin kuuntelemaan Timo Lassy Bandia.

G Livelabissa esitetään musiikkia laidasta laitaan. Julia Uotila oli käynyt aikaisemmin Yrjönkadulla DJ-keikalla, ja toi nyt äitinsä Riitta Uotilan kuuntelemaan jazz-musiikkia.

”Tämä oli meidän sisarusten synttärilahja Riitalle”, Julia Uotila kertoi. ”Olen kuullut, että tämä toimii hyvin keikkapaikkana.”

G Livelabissa on panostettu akustiikkaan. Esimerkiksi pöydät on päällystetty nahkamaisella materiaalilla, jotta lasien kilahdukset eivät häiritse musiikkielämystä.

 

Anita Hiippala oli houkutellut G Livelabiin työkaverinsa. 12 hengen porukassa oli mukana myös Olli Pitkänen-Argillander.

Jo kolme kertaa G Livelabissa käynyt Anita Hiippala oli houkutellut myös työkaverinsa paikalle. Hiippala nauttii erityisesti G Livelabin erinomaisista esiintyjävalinnoista.

”Käyn erittäin paljon kuuntelemassa livemusiikkia. Täällä ei tarvitse käyttää korvatulppia”, Hiippala kiittelee.

 

Timo Lassy kehui yleisölle välispiikeissään G Livelabia ”kansainväliset standardit täyttäväksi keikkapaikaksi”.

 

Yleisö nautti laadukkaasta livemusiikista. Hyvän akustiikan vuoksi G Livelabissa ei korvitulppia tarvitse, vaikka jammailisikin ihan lavan edessä.

 

Kuvat ja teksti:

Laura Nissinen