Järjestelmällinen, mutta rento nuori lahjakkuus Betty Aho, artistinimeltään B.W.A tekee asiat omalla tavallaan ja juuri kuten haluaa. Hänen musiikkinsa on omalaatuinen sekoitus hiphopia, rnb:tä sekä dancehallia. 

 

Artisti mainitsee isoimmiksi intohimoikseen esiintymisen, kirjoittamisen ja musiikin tekemisen.

Artisti mainitsee suurimmiksi intohimoikseen esiintymisen, musiikin tekemisen sekä kirjoittamisen.

 

16. Marraskuuta ensimmäisen sinkkunsa CREEPER julkaisseesta B.W.A:sta kuullaan vielä paljon tulevaisuudessa. AK- duo ryhmästä soolouralle lähtenyt B.W.A on hakenut inspiraatiota 90-luvun musiikista, ja tuo nyt kuuluviin uniikin tyylinsä ja oman kosketuksensa. 

 

”Where I make music I feel the most comfortable”, B.W.A kertoo.

 

B.W.A on ollut mukana kahden dj:n projektissa D.R.E.A.M.G.I.R.L.S:issa ja kertoo tämän kokemuksen olleen mahtava. Kovassa nosteessa ollut D.R.E.A.M.G.I.R.L.S on kuitenkin vain projekti, eikä tyttöryhmä, kuten media heitä kuvailee. Jokainen jäsen on oma yksittäinen artistinsa.

 

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S:in kappale Koskematon on saanut myös radiosoittoa.

 

Kirjoittaminen on harrastus, joka vei B.W.A:n syvemmälle rap-musiikkiin. Kansainväliseksi artistiksi toivova b.w.a neuvoo muita olemaan omia itsejään ja olemaan luovuttamatta huolimatta niistä esteistä, joita matkalla varmasti tulee.

 

Matkailualalla opiskeleva B.W.A nauttii matkustelusta ja tulevaisuudessa unelmoikin reissuista eri puolille maailmaa.

B.W.A julkaisee debyytti-EP:nsä 8. tammikuuta.

 

B.W.A:n suurimpia musiikillisia unelmia on kansainvälinen ura sekä kiertue Euroopassa. ”It will be a hell of a show, obviously”, hän toteaa hymyssä suin.

 

Artistin ensimmäinen sinkku kuunneltavissa Spotifyssa:

B.W.A:n instagram: https://www.instagram.com/missb.w.a/?hl=fi

 

 

Kuvat: Liisa Hietanen

Teksti: Samira Vauhkonen, Liisa Hietanen