Tarot- eli tarokkikortit ovat paljon enemmän kuin pelkkä ennustusväline. Tarot-kortit kertovat, kuka ja mikä olemme ja mihin meidän kannattaa elämässä pyrkiä. Kortit kertovat tulevaisuuden suuntaviitat, paljastavat menneisyyden salat ja neuvovat käsittelemään näitä asioita nykyhetkessä. Kortit opastavat myös kohtaamaan omat pelkomme ja voittamaan ne sisäisten voimavarojen avulla.

Kuvassa : Tarot-kortit, riimukivet sekä valkosalviaa.

Tarot-kortit antavat tämänhetkiselle elämäntilanteelle suuntaa.

Tarot-kortit jakautuvat kolmeen eri osaan: isot kortit (major arcana), pienet kortit (minor arcana) sekä hovikortit (court cards)

Kuvassa: valkosalviaa

”Tarot-korttien lisäksi luen myös muinasnorjalaiseen mytologiaan perustuvia riimukiviä, joita on yhteensä 24. Riimut ovat kirjaimia muinaisnorjalaisista aakkosista (elder futhark) ja jokaisella riimulla on oma merkityksensä. Astrologia on myös itselleni mielenkiintoinen aihe ja pidän muiden astrologisten karttojen tulkitsemisesta, vaikka olenkin vielä opetteluvaiheessa. Käytän myös valkosalviaa, jota käytetään yleisesti huonojen energioiden poistamiseksi sekä toimii myös puhdistavana yrttinä. Valkosalviaa käytetään paljon Amerikan alkuperäiskansojen joukossa”  kertoo Anna

 

Kuvat ja teksti: Nelly Strand