Paljon Onnea Terhi!
Paljon Onnea Terhi!

Kiitos Terhi Koulumies (yleisestä) kutsustasi  syntymäpäiväkahville Hakaniemen markkinoille!

Terhi on mm. äiti, yrittäjä, kaupunginvaltuutettu, ja Kokoomuksen varakansanedustaja. Hän tuli mukaan opiskelijapolitiikkaan 26 vuotta sitten.

Haluan tehdä työtä ihmisten ja luonnon hyvinvoinnin puolesta.

–   Kun helsinkiläiset maksavat veroja, heillä on oikeus odottaa, että ne käytetään mahdollisimman hyvään tarkoitukseen. Veroja ei pidä enää korottaa, vaan kun resurssit ovat rajalliset, täytyy keskittyä olennaiseen.

– Peruspalvelut kuten sosiaali- ja terveydenhuolto, opetus ja päivähoito sekä vanhustenpalvelut on asetettava etusijalle, kun tehdään valintoja sen välillä, mikä on tärkeää ja mikä vähemmän tärkeää.

-Aloitteestani on mennyt eteenpäin mm. hanke yksityisten päiväkotien käynnistämisen tukemisesta. Vaikutin myös glutamaatin poistamiseen päiväkotien lasten ruuista aloitteellani viime valtuustokaudella.

Vapaa-aikanaan Terhi käy mielellään kuntosalilla.

 

Sunnuntain koleahkosta kevätsäästä huolimatta markkinoilla oli väkeä sankoin joukoin. Varsinkin puolueiden telttojen läheisyydessä parveili ihmisiä. Terhin lisäksi poliitikoista ainakin Ben Zyskowicz , Sari Sarkomaa, ja Timo Soini olivat jalkautuneet kansan pariin.

Terhi Koulumies ja muita poliitikkoja Hakaniemen torilla

Terhi Koulumies ja muita poliitikkoja Hakaniemen torilla

Terhi Koulumies ja muita poliitikkoja Hakaniemen torilla

 

Teksti ja kuvat Martta Nerg. Lähteet: haastattelu, ja Terhi Koulumiehen kotisivut.