Gloriaan ilmainen sisäänpääsy ennen iltayhdeksää
Gloriaan ilmainen sisäänpääsy ennen iltayhdeksää

Kansanopistossa opiskelusta kiinnostuneille on mainio tilaisuus tänään kulttuuriareena Gloriassa. Helsingin evankelisen opiston (HEO) järjestämässä  Keep Calm And Get A Life -tapahtumassa esitellään eri linjoja ja opiskelijoiden aikaansaannoksia. Ovet ovat auki päivällä 12:00-15:00. Tilaisuus on otollinen myös kansanopisto-opinnoista kiinnostumiselle.

Paikalla on HEO:n opiskelijoita eri linjoilta jakamassa kokemuksiaan omista opinnoistaan. Glorian lavan täyttää esimerkiksi animaatiot ja enemmän tai vähemmän vapaamuotoiset esitykset kello 13:00-14:00.

Illalla ovet aukevat 19:30. Sisäänpääsy on ilmainen aina kello 21:00 saakka. Sen jälkeen sisällepääsy maksaa kolme euroa.

Ilta alkaa rajapinta –yhteisnäyttelyn avajaisilla. Esillä on graafisen suunnittelun, kuvajournalismin ja kuvataiteen –linjojen opiskelijoiden töitä. Linjojen opiskelijat ovat silloin itse paikalla.

Kello 23:30 Glorian lavan ottaa haltuunsa Gasellit –yhtye, jolloin bileet viimeistään käynnistyvät. Siitä eteenpäin juhliminen jatkuu aina pilkkuun saakka.

Tervetuloa
Tervetuloa tutustumaan ja juhlimaan

Teksti: Olli Juntunen

Kuvat: Joonas Vallius